Аромадифузори: все, що ви хотіли про них дізнатися

Аромадифузори: все, що ви хотіли про них дізнатися

Як правильно використовувати аромадифузор: де його можна ставити і як довго він випромінює аромат? Чи безпечний він? Чим краще за звичайний освіжувач повітря? Ароматичні дифузори з паличками – гідна заміна їдким спреям, запах яких миттєво випаровується. Їх використовують для фонової ароматизації приміщення. Що це означає? Відкрийте дифузор та приємний аромат забезпечений на найближчі 3-6 місяців.

Навіщо потрібен дифузор?

Посудина з ароматною рідиною та дерев'яними пористими паличками створює приємну атмосферу в будинку чи офісі. Такий спосіб ароматизації викликає у вас сумнів? Познайомившись з продуктом ближче, ви переконаєтеся, що він безпечний та ефективний. Аромадифузори високої якості наповнюються ароматичною рідиною, яка містить натуральні ефірні олії та витяжки з ягід та фруктів.

Для застосування потрібно відкрити посудину і вставити в неї палички. Зазвичай вони йдуть у наборі з ароматизатором. Завдяки структурі паличок масло піднімається вгору і поширюється в повітрі. Як тільки відчуєте, що аромат став менш насичений, палички можна перевернути.

Чи можна довго використовувати дифузор?

Як довго можна ароматизувати простір за допомогою пахучки? Якщо йдеться про ванну кімнату, вітальню або хол – терміни обмежуються лише кількістю рідини в посудині. А ось до вибору аромату для кухні чи спальні потрібно підійти з обережністю. Різкі або надто солодкі запахи можуть перебити апетит або погіршити сон. Аромати повинні бути легкими, ледве вловимими та водночас стійкими. Такі композиції є в лінійці Greeanleaf, Stoneglow.

Щоб освіжувач прослужив довше, поставте його в затемнене місце, де немає протягів. Під впливом прямих сонячних променів чи приміщенні, де активна циркуляція повітря, рідина випаровується швидше.

Як регулювати силу аромату?

Багато хто вважає, що посилити або послабити запах дифузора неможливо. А ось і не так. Хочете, щоб пряна хмара поширилася по всьому приміщенню? Додайте пористих паличок до посудини. Потрібно «зменшити» аромат? Заберіть кілька тростинок з дифузора. Для витонченого аромату не використовуйте всі палички, що йдуть в упаковці. Якщо ваш ароматизатор розрахований на півроку, то через 3 місяці бажано замінити старі палички на нові.

Палички підсихають: це нормально?

Кінчики паличок, які контактують з повітрям, виглядають підсушеними. Чи це нормально? Якщо ви помітили таке явище, радимо просто перевернути їх. Це допоможе освіжити запах у приміщенні. Чим довші тростинки, тим швидше вони підсихають. Отже, тим частіше їх потрібно перевертати. В ідеалі вони мають бути вологими завжди.

Палички для дифузора потрібно підпалювати?

Тростинки для ароматичного дифузора часто плутають з аромапаличками. Купили освіжувач повітря? Не поспішайте користуватися сірниками! Палички підпалювати не потрібно. По-перше, цього немає потреби – аромат поширюється завдяки пористій структурі тростин. А по-друге, це пожежонебезпечно. Вони миттєво спалахують.

Чи підходять одні і ті ж палички для іншого аромадифузора?

Рідина в посудині закінчилася, а палички залишилися? Якщо ви вирішили придбати той же самий аромат, то можете сміливо використовувати палички. Але переконайтеся, що вони не зіпсувалися. Згодом вони гірше «проводять» аромат. Якщо йдеться про дифузор з іншим запахом, старі тростинки не підійдуть. Через змішування запахів, може вийти не дуже приємна композиція.

Вибрати новий аромат або замовити палички для дифузора ви можете тут.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]